Linux Bijeenkomst 2004 + NedLinux op HCC Dagen 2004!
Beste NedLinux'er / Geachte klant,

Via deze weg willen wij u graag op de hoogte brengen van onze (Ned)Linux bijeenkomst op zaterdag 6 November aanstaande.

Vanuit "Zalencentrum de Drumptse Hof" te Tiel zullen wij als NedLinux.nl met diverse andere Linux & Open Source partijen zoals de Linux Vereniging (NLLGG), KDE-NL, GNOME-NL, OpenOffice.org, SUSE LINUX 9.2 en freelance journalist Brenno de Winter en diverse andere sprekers weer acte de presance geven op gebied van Linux & Open Source.

Wij willen u van harte uitnodigen om als NedLinux'er en/of klant langs te komen. Al is het maar om persoonlijk kennis met elkaar te maken en van gedachten te wisselen over onze dienstverlening.

De afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest om er een compleet dag & avondprogramma van te maken. Welke te vinden is op de hiervoor ingerichte website http://www.linux-bijeenkomst.nl onder het kopje agenda.

Ook de lunch en het avondeten behoren weer tot de mogelijkheden.

Dit evenement duurt van 10:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds.

Een routebeschrijving vindt u op de bovenstaande site en mocht u vanuit Arnhem of Utrecht met het openbaar vervoer naar station Tiel komen, dan pikken we u na een telefoontje (0628 65 91 07) graag even op (haal & breng service).

Naast bovenstaande activiteit kunnen wij u met veel genoegen mededelen dat we dit jaar voor het eerst op de HCC Dagen 2004 aanwezig zullen zijn met een eigen stand vanuit Hal 7 (Links achterin (Standnummer: 7B095)).
Hier zullen we in nauwe samenwerking met de Linux Vereniging (NLLGG) en KDE Nederland een grootschalige gezamelijke stand neerzetten met alles erop en eraan. Linux & KDE Demonstraties, Community, Informatie over onze diensten, Shop/Webhosting/Co-location verkoop, noem maar op!
Bent u in de buurt op vrijdag 12, zaterdag 13 of zondag 14 November
kom dan even langs op onze stand. Een hapje en een drankje staan voor u klaar gedurende de HCC Dagen/GAMEXPO 2004 welke gehouden zullen worden vanuit de Jaarbeurs te Utrecht.

Wij zien er naar uit u op een van deze evenementen te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

De NedLinux.nl Crew